Huisregels voor deelnemers

Via dit platform wil de Autoriteit Consument & Markt (ACM) een dialoog voeren. Daarbij streven wij naar openheid. Sommige informatie kunnen of mogen wij niet delen. Bijvoorbeeld als het gaat om bedrijfsvertrouwelijke informatie of lopende onderzoeken.

Regels

Wees constructief en respectvol

Iedereen mag reageren, meepraten en aan de discussie meedoen. Blijf netjes en respecteer de meningen van anderen.

Blijf bij het onderwerp

We zijn benieuwd naar uw mening over de ACM Agenda. Wilt u over iets anders wat vragen of zeggen? Dan kunt u terecht op ACM.nl. Tips over kartelafspraken of specifieke overtredingen ontvangen wij liever niet via dit openbare platform.

Wel informatie, geen rechten

Dit discussieplatform geeft informatie, geen rechten. De ACM medewerkers doen hun uiterste best om juiste en de nieuwste informatie te geven. Zij reageren in de context van de discussie op dat moment. Daarom kunnen aan hun uitspraken en de informatie op deze website geen rechten worden ontleend.

Spam en posts die in strijd zijn met onze huisregels worden verwijderd

Wij behouden het recht om posts zonder berichtgeving en naar eigen inzicht te verwijderen van onze pagina. Deelnemers die zich herhaaldelijk niet aan de huisregels houden kunnen worden geblokkeerd.

Deelnemen met en zonder account

Wanneer u mee wilt discussiëren over de thema’s op onze Agenda, kunt u zich aanmelden met voor-, achternaam en e-mailadres. Zo kunnen wij u op de hoogte houden over de onderwerpen van uw keuze via e-mailupdates.

U kunt ook reageren zonder eerst een account aan te maken en  in te loggen. Dat betekent dat u ook geen e-mailupdates ontvangt.

Contact met de discussieleiders

Heeft u vragen of opmerkingen over dit platform? Of heeft u een reactie geplaatst die u achteraf gezien liever wilt verwijderen? Neem dan contact met ons op.