ACM Agenda 2018-2019

De vier thema’s op de ACM Agenda 2018-2019 zijn:

Deze thema’s hebben wij gekozen op basis van klachten bij ConsuWijzer , gesprekken met bedrijven en consumentenorganisaties en eigen onderzoek.

Denk mee met ACM

We vinden het belangrijk om onze capaciteit daar in te zetten waar consumenten en bedrijven het meeste aan hebben. Daarom nodigen wij iedereen van harte uit om kennis, ervaring en inzichten met ons te delen. Dat kan onder meer via deze website. Dat helpt ons bij het vervullen van onze missie: kansen en keuzes voor bedrijven en consumenten.

Wat doen wij met uw inbreng?

Uw inbreng helpt ons om onze aanpak rondom een thema te verbeteren. Bijvoorbeeld doordat u een belangrijke tip indient over een mogelijk kartel. Of omdat uw bijdrage een frisse blik werpt op de oorzaak of oplossing van een consumentenprobleem. Waar het kan, zijn we open over wat we met uw ideeën en suggesties doen.

Wat doet ACM nog meer?

Naast de thema’s op de ACM Agenda, doen we meer in het belang van bedrijven en consumenten. Daarnaast zijn er onvoorziene, actuele ontwikkelingen: niet alle problemen van morgen hebben wij vandaag in ons vizier. Bekijk voor het laatste nieuws onze website .

 

Stellingen

 

Wat vindt u van de agendaonderwerpen van de ACM? Mist u een onderwerp? Laat het ons weten!

GEEF UW MENING 1 reacties
Nog 7 dagen